אצבעות סטיקס שוקולד צ’יפס ממכרות
מאת נועם זיגדון
כוס מדידה אוניברסלית
מתאים לתבנית בגודל בנוני
27×36 ס”מ
המרכיבים –
1 כוס סוכר חום
½ כוס סוכר לבן
1 כוס שמן
2 ביצים L
1 כפית תמצית וניל
3 כוסות קמח
1 כפית סודה לשתיה
קורט מלח גס
1 כוס שוקולד ציפס
אופן ההכנה –
לטרוף טוב את הסוכר הביצים השמן והסוכר
להוסיף את הקמח הסודה לשתיה והשוקולד צ’יפס
ללוש לבצק אחיד ורך
לשטח בתבנית משומנת
בגובה ס”מ וחצי.
לפזר מעל עוד קצת שוקולד צ’יפס
לאפות בתנור שחומם מראש על
180° כ-25 דקות
(העוגה רכה היא מתקשה אחרי קירור )
חשוב לקרר את העוגה טוב לפני החיתוך
לחתוך למקלות בעובי 2.5 ס”מ על 7 ס”מ
באהבה נועם זיגדון ❤️