קטגוריות
טבעוני סלטים צמחוני

סלט קריספי בטטה הכי טעים בעולם!🍠

Sapir Hasson Shtevi
סלט קריספי בטטה הכי טעים בעולם!🍠
מאת – Sapir Hasson Shtevi
המרכיבים – 
בטטה בינונית
1 חבילת חסה
חופן עלי בייבי
כף טריאקי
כף סויה
2 שיני שום כתושות
חופן בוטנים מסוכרים
אופן ההכנה – 
ראשית שוטפים את החסה ועלי הבייבי היטב ומניחים לייבוש.
לאחר מכן, חותכים את החסה ומניחים בקערה.
מסירים מהבטטה את הקליפה בעזרת הקולפן ובאופן דומה , ממשיכים לקלף רצועות דקות מהבטטה.
מחממים שמן בסיר קטן ומטגנים את רצועות הבטטה שקילפנו, עד שהן מזהיבות ומתקשות מעט
אך ראוי להדגיש שזה בסיס הסלט וכדאי להיזהר מלהשחים אותן יתר על המידה כי כך הן יוצאות מרות, לכן הצעה שלי ,
שלב אחד לפני שאתם חושבים שהבטטה מטוגנת מספיק , הוציאו אותן מהשמן.
לרוטב, מערבבים את הטריאקי, סויה והשום הכתוש בקערה
ויוצקים מעל עלי החסה.
קוצצים עם סכין את הבוטנים לשברים גסים ומפזרים מעל.
לסיום מניחים את הקריספי בטטה מעל הכל ומגישים.
בהצלחה!!!
בקטנה על בטטה – 
הבטטה היא שורש ורסטילי וניתן להכין אותה במגוון דרכים.
אפשר לאפות, לצלות, לבשל, לטגן, לאדות, למלא, לרסק ואפילו להכין ממנה קינוחים.
מקורה באמריקה המרכזית והדרומית, והיא הפכה למרכיב פופולרי במטבחים ברחבי העולם.

בטטות קיימות במגוון צבעים, כולל כתום, סגול, לבן ואדום.

הן גדלות באדמה וניתן לקצור אותן מספר חודשים לאחר השתילה.

בטטות הן מקור מצוין לאנרגיה והן יכולות לעזור לך להרגיש שבע לאורך זמן.

הן ידועות ביכולתן לשפר את מצב הרוח ואת רמות האנרגיה.

בטטות הן תוספת בריאה ומזינה לכל תזונה.

לעוד מתכוני סלטים לחצו כאן – 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *