דגי אמנון של ויקי טליאס
בטמפורה ועשבי תיבול
ממליצה בחום!
דג אמנון בטמפורה
שדרוג קטן במטבח
הטמפורה מתאימה לטיגון של ירקות, דגים, עוף וכו..
עם ציפוי קריספי פריך ללא ביצים!!!
אז לכל אלה שאלרגים/פחות אוהבים ביצים
ממליצה בחום להכין טמפורה
זה טעים וקריספי בטירוף
המתכון לטמפורה
המרכיבים –
קילו דג אמנון ללא עור
כוס קמח תופח
1/2 כוס קורנפלור
כפית מלאה שום כתוש
כפית מלח
כפית פלפל שחור
חופן של כוסברה קצוצה
כוס מים
אופן ההכנה –
לערבב קמח וקורנפלור יחד בקערה ולהוסיף כוס מים קרים
ולערבב עד שמתקבלת בלילה סמיכה(כמו של פנקייק) להוסיף את שאר החומרים ולערבב
לטבול בתוך הבלילה את הדגים ולטגן
או מה שבא לכם: ירקות,חזה עוף
2 תגובות על “דגי אמנון בטמפורה קריספית טעים אש”
תודה רבה מתכון מעולה.
תודה רבה טעם גן עדן.