קטגוריות
בשר

ככה אני אוהבת את הקוסקוס שלי – תבשיל פקיילה אורגינל

רחל עטיה

ככה אני אוהבת את הקוסקוס שלי – תבשיל פקיילה אורגינל

מאת – רחל עטיה

המרכיבים – 

חצי כוס שמן

2-3 חבילות עלי מנגולד

2 שיני שום

לתבשיל :

בצל קצוץ דק

קוביות נתח צלי כתף מספר 5

2 כוסות שעועית שהושרתה לילה

3 תפוחי אדמה חתוכים

בטטה חתוכה

2-3 כוסות מים לכיסוי

מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה – 

לפקיילה – עלי המנגולד

את המנגולד נשטוף ונסיר את הגבעול מהעלים.

לקצוץ את כל העלים ולטגן  במחבת עם השמן על חום נמוך עד השחמה כהה, הטיגון נמשך כשעה לפחות.

לצנן ולטחון במעבד מזון עם השום.

כמו כן נטגן את הבצל בסיר גדול,  ולאחרי נוסיף את הבשר.

מעל הבשר נוסיף את השעועית, תפוחי האדמה והבטטה ונכסה במים.

נוסיף את התיבול ואת תמצית המנגולד.

נבשל על אש נמוכה לפחות שעתיים או עד שהשעועית רכה והבשר גם כן.

להגיש את הפקיילה לצד קוסקוס , הכי טעים בעולם!

 

למתכוני קוסקוס לחצו כאן!

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *