קטגוריות
Uncategorized

הכנתי את הבצק הנהדר הזה והוא פרווה

 

Lia sandrusi

הבצק הזה נפלא

מתכון של אצל  ברכה במטבח 

 

מתוק עם הקפה התה מגולגלות בכל מילוי אהוב וטעים😋

טיפ מברכה – כשאתם מרדדים כדור בצק אחד,את כדורי הבצק הנותרים הניחו במקרר.
המרכיבים –
חמאה קרה 200 גר’ / ופרווה – מחמאה
4 כוסות קמח מנופה
שקית אבקת אפייה
2 כפות מיץ תפוזים
שמנת מתוקה /או שמנת צמחית
אופן ההכנה –
לחתוך את החמאה לקוביות
בקערת המיקסר לערבב את החמאה ,הקמח ,ואבקת האפיה ,לערבב עד לבצק במרקם של חול,להוסיף את השמנת ואת 2 כפות מיץ התפוזים. להמשיך לערבב ,להמנע מערבוב יתר!
לחמם תנור 165 מעלות,טורבו
לחלק את הבצק לשלושה כדורים שווים.
רדדו כל כדור בין שני ניירות אפיה, לא לרדד לבצק דק מידי.
אני מרחתי ממרח תמרים פיזרתי אגוזיי מלך כתושים ,ומעט קינמון,לא חובה הקינמון .
מילוי 2
שוקולד ואגוזים
מילוי 3
ריבה בטעם תות וקוקוס
למרוח בעזרת מרית מהמילוי,לגלגל לרולדה לא הדוקה מידי.
להניח את הרולדות על תבנית מרופדת בנייר אפיה,
לחרוץ בעדינות עם סכין ,פסים גודל העוגיות רוחב ,לפי בחירתכם.
להכניס לתנור זמן אפיה כ25 דקות.
חיתוך ,ופידור באבקת סוכר שהעוגיות חמימות.לא חמות❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *