העוגה הכי מבוקשת בבית – פרג עם שוקולד
מאיה – משתפת מתכון של נורית יונה
המרכיבים-
6 ביצים מופרדות
כוס סוכר
כוס שמן
כוס ורבע מיץ תפוזים
גרידה מלימון
כוס פרג טחון טרי
2 ורבע כוסות קמח תפוח
קורט מלח
תבנית 24 -26 עגולה או סיר פלא
אופן ההכנה –
מקציפים את החלבונים עם סוכר לקצף יציב.
מערבבים בקערה הנוספת את החלמונים עם שאר המרכיבים שמוסיפים לסירוגין.
לאחר מכן מקפלים את הקצף בעדינות.
מעבירים לתבנית.
אפייה 170 מעלות 40-50 דקות לבדוק שהעוגה יציבה במרכז עם קיסם.
בהצלחה
גנאש שוקולד מעל – לא חייבים אבל מוסיף
100 גר’ שוקולד מריר
100 גר’ שמנת- כחצי מיכל שמנת מתוקה או צמחי או קרם קוקוס
לחמם שמנת ולהמיס לתוכה את השוקולד .