קטגוריות
עוגות עוגות פרווה

העוגה הכי מבוקשת בבית – פרג עם שוקולד

 

מאיה בוטראשווילי

 

העוגה הכי מבוקשת בבית – פרג עם שוקולד

מאיה – משתפת מתכון של נורית יונה

המרכיבים-

6 ביצים מופרדות

כוס סוכר

כוס שמן

כוס ורבע מיץ תפוזים

גרידה מלימון

כוס פרג טחון טרי

2 ורבע כוסות קמח תפוח

קורט מלח

תבנית 24 -26 עגולה או סיר פלא

אופן ההכנה –

מקציפים את החלבונים עם סוכר לקצף יציב.

מערבבים בקערה הנוספת את החלמונים עם שאר המרכיבים שמוסיפים לסירוגין.

לאחר מכן מקפלים את הקצף בעדינות.

מעבירים לתבנית.

אפייה 170 מעלות 40-50 דקות לבדוק שהעוגה יציבה במרכז עם קיסם.

בהצלחה

גנאש שוקולד מעל – לא חייבים אבל מוסיף

100 גר’ שוקולד מריר

100 גר’ שמנת- כחצי מיכל שמנת מתוקה או צמחי או קרם קוקוס

לחמם שמנת ולהמיס לתוכה את השוקולד .

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *