קטגוריות
לביבות

לביבות תפוחי אדמה הטעם של בית

אריאלה גולדמן

לביבות תפו”א מתפצפצות בפה ❤️ / אריאלה

 

✔️ כ 15 יח

 

המרכיבים-

6 תפו”א בינוניים מגוררים גס על פומפיה

בצל מגורר על פומפיה

חופן ממש נדיב של עלי סלרי+גבעולים קצוצים דק

או פטרוזיליה

3 ביצים L

1 כוס מידה פירורי לחם  לבן ( הפירורים גסים ומעניקים קראנצ’יות)

מלח,פלפל שחור גרוס,

כפית גדושה כורכום

כף גדושה אבקת מרק עוף

אופן ההכנה –

לערבב הכל יחד בקערה

ליצור לביבות עם כפות הידיים ,לשטח,לטגן מ 2 הצדדים עד הזהבה יפה

❗️להבה בינונית

 

מענה לשאלות חברות 🥰:

✔️ לא היה צורך לסחוט את תפוחי האדמה כי פירורי הלחם סופחים נוזלים

✔️ הלביבות יציבות בטיגון ולא מתפרקות בכלל

✔️ בחרתי להוסיף סלרי כי מעניק טעם משגע וכמובן שניתן להוסיף כל עשב תיבול שאתן אוהבות .ניסיתי גם עלי מנגולד ויצא מטריףףף.

4 תגובות על “לביבות תפוחי אדמה הטעם של בית”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *