לביבות תפו”א מתפצפצות בפה ❤️ / אריאלה
✔️ כ 15 יח
המרכיבים-
6 תפו”א בינוניים מגוררים גס על פומפיה
בצל מגורר על פומפיה
חופן ממש נדיב של עלי סלרי+גבעולים קצוצים דק
או פטרוזיליה
3 ביצים L
1 כוס מידה פירורי לחם לבן ( הפירורים גסים ומעניקים קראנצ’יות)
מלח,פלפל שחור גרוס,
כפית גדושה כורכום
כף גדושה אבקת מרק עוף
אופן ההכנה –
לערבב הכל יחד בקערה
ליצור לביבות עם כפות הידיים ,לשטח,לטגן מ 2 הצדדים עד הזהבה יפה
❗️להבה בינונית
מענה לשאלות חברות 🥰:
✔️ לא היה צורך לסחוט את תפוחי האדמה כי פירורי הלחם סופחים נוזלים
✔️ הלביבות יציבות בטיגון ולא מתפרקות בכלל
✔️ בחרתי להוסיף סלרי כי מעניק טעם משגע וכמובן שניתן להוסיף כל עשב תיבול שאתן אוהבות .ניסיתי גם עלי מנגולד ויצא מטריףףף.
4 תגובות על “לביבות תפוחי אדמה הטעם של בית”
האם אפשר לאפות בתנור תורה
אפשר
לא סוחטים?, איזה תיבול?
לא