קטגוריות
עוגות עוגות שיש

עוגת שיש זריזה בלי הפרדות ובלי מאמץ

חגית פיטוסי
עוגת שיש זריזה בלי הפרדות ובלי מאמץ
מאת – חגית פיטוסי
המרכיבים – 
הכוס היא חד פעמי חם.
5 ביצים L
כוס ורבע סוכר
2 סוכר וניל
1 אבקת אפייה
2 וחצי כוסות קמח
כוס וחצי מיץ תפוזים
כוס שמן
3 כפות קקאו
אופן ההכנה – 
מחממים תנור מראש ל 160/170 מעלות.
ראשית נשים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, סוכר וסוכר הוניל ונערבב.
בקערה אחרת נשים את הביצים, השמן ומיץ התפוזים ונערבב טוב.
נוסיף את תערובת הביצים לתערובת הקמח ונערבב טוב לבלילה אחידה עם מטרפה.
נשמן 2 תבניות אינגלייש קייק חד פעמיות.
נשפוך שלושת רבעי בלילה לשתי התבניות ואל הבלילה שנשארה בקערה נוסיף את הקקאו ונערבב היטב.
נוסיף ל2 הבלילות שווה בין שתי התבניות ונערבב עם קיסם.
נכניס לתנור ל30 עד 40 דקות ונבדוק עם קיסם.
לעוד מתכוני עוגות לחצו כאן!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *