קטגוריות
בשר קציצות

קציצות כאלה אתם פשוט חייבים להכין – כיפתה טוניסאיות

חגית פיטוסי
קציצות כאלה אתם פשוט חייבים להכין – כיפתה טוניסאיות
מאת – חגית פיטוסי
המרכיבים – 
חצי קילו בשר טחון
2 בצלים מגורדים וסחוטים היטב
חצי צרור פטרוזיליה
חצי צרור כוסברה
2 תפוחי אדמה לפירה
2 תפוחי אדמה לסיר
לחם שהושרה ונסחט מהמים
2 ביצים
כף כורכום
כפית פלפל שחור
כפית מלח
חצי כפית בהרט
רבע כפית קינמון
אופן ההכנה – 
נתחיל מזה שהעיסה של הקציצות צריכה להיות רכה.
נתחיל בלהרתיח מעט את תפוחי האדמה עד שהם רכים , ונמעך לפירה.
נשים בקערה את כל מרכיבי הקציצה כולל פירה תפוחי האדמה .
נערבב היטב ונשים בצד.
לחתוך לרצועות דקות דקות את תפוחי האדמה הנותרים,
ולהשרות את הרצועות במים קרים ומלח כדי שיהיו רכים.
לקחת מעיסת הקציצות ולהצמיד חתיכה של תפוח אדמה,
ולסדר שיהיה מסביב לקציצה.
לקחת צלוחית עם 2 חלבונים ולערבב טוב טוב עם היד את הקציצה,
ולטגן בשמן לא עמוק..
בנתיים לקחת סיר שטוח ולשים את כל התבלינים ששמנו בקציצה ובערך 2 כוסות מים ולערבב.
להביא לרתיחה ואז להוסיף את הקציצות המטוגנות.
לסגור ולבשל בערך חצי שעה.
קציצות פשוטטות ונהדרות הולכות טוב עם אורז לבן.
בתאבון!!!
לעוד מתכוני קציצות לחצו כאן!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *