כמו מוס נמסה לתוך הפה
והמתכון של מלי מאירוב
המרכיבים –
לעוגת השוקולד-
3 ביצים
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
גביע שמנת חמוצה
כפית רום
3/4 כוס שוקולית
חצי כוס קוקוס
כוס קמח
שקית אבקת אפייה
קרם –
שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס חלב
ציפוי –
150 גר שוקולד לבן
חצי כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה-
את מרכיבים העוגה נשים בקערה ונערבב לתערובת אחידה.
נעביר לתבנית עגולה 24
נאפה 180 מעלות כמחצית השעה עד שהעוגה מתייצבת .
נקרר
נקציף שמנת עם אינסטנט וחלב
נצפה את העוגה
נכניס לקירור.
ציפוי –
נחמם שמנת ונכניס שוקולד לבן
לאחר לנמס נצפה את העוגה
למעלה
נכניס לקירור לכמה שעות כדי שהעוגה תתייצב.