כמו מוס נמסה לתוך הפה
והמתכון של מלי מאירוב
המרכיבים –
לעוגת השוקולד-
3 ביצים
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
גביע שמנת חמוצה
כפית רום
3/4 כוס שוקולית
חצי כוס קוקוס
כוס קמח
שקית אבקת אפייה
קרם –
שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס חלב
ציפוי –
150 גר שוקולד לבן
חצי כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה-
את מרכיבים העוגה נשים בקערה ונערבב לתערובת אחידה.
נעביר לתבנית עגולה 24
נאפה 180 מעלות כמחצית השעה עד שהעוגה מתייצבת .
נקרר
נקציף שמנת עם אינסטנט וחלב
נצפה את העוגה
נכניס לקירור.
ציפוי –
נחמם שמנת ונכניס שוקולד לבן
לאחר לנמס נצפה את העוגה
למעלה
נכניס לקירור לכמה שעות כדי שהעוגה תתייצב.
תגובה אחת על “עוגת שוקולד קוקוס עם קרם וניל ושוקולד לבן פשוט נדירה !”
כמה אינסטנט פודינג וניל לא כתוב כמות