היא תמיד מצליחה – עוגת ביסקוויטים שאי אפשר להפסיק ליישר
מאת – Adina Batash
המרכיבים –
2 חבילות של ביסקוויטים
לתערובת הקרם:
2 מיכלי שמנת מתוקה
2 כוסות חלב (כוס חד פעמי חם)
2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
4 כפות סוכר
2 גביעים של גבינה לבנה 9% או 2 שמנת חמוצה
לציפוי:
מיכל שמנת מתוקה
2 חבילות שוקולד מריר/חלב
1 כפית גדושה של נוטלה/ השחר
להקציף היטב
ולהוסיף 2 גביעים של גבינה לבנה 9% או לחילופין 2 שמנת חמוצה
לזיגוג שוקולד מעל:
1 שמנת מתוקה
2 חבילות שוקולד מריר/חלב
1 כפית גדושה של נוטלה/ השחר
אופן ההכנה –
תחילה נכין את הקרם גבינה.
בקערת המיקסר נקציף את השמנת יחד עם האינסטנט פודינג וניל
החלב והסוכר .
בסוף ההקצפה נוסיף את הגבינה/שמנת ונערבב היטב.
לאחר מכן נרתיח בסיר (אפשר גם בקערה במיקרו)
את השמנת עם השוקולד ליצירת ציפוי השוקולד לעוגה.
בתבני מרובעת נרפד בביסקוויטים ונשים מעל את קרם הגבינה , ככה
נבנה שכבה על שכבה , כמה שנכנס לכם.
למזוג מציפוי השוקולד ונעביר מיד שוב לקירור .
בהצלחה!