פסטלות של אמא
לביבות תפוחי אדמה שקשה להפסיק ולאכול אותן
המתכון של לאה אטיאס
המרכיבים-
6 תפוחי אדמה
רבע כוס פירורי לחם
חצי כפית אבקת אפיה.
4 ביצים
8 עלי פטרוזליה כחצי צרור
בצל לבן
2 שיני שום כתוש
כף אבקת מרק פרווה
חצי כפית כרכום
כפית כמון
ככף שטוחה מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה-
לבשל את תפוחי האדמה עם הקליפה במים עד לריכוך.
להוציא מהמים לסנן לקרר ולקלף הקליפה.
למעוך את תפוחי האדמה
להוסיף את הפטרוזיליה,
קצוצה,בצלקצוץ דק , שום כתוש ופירורי הלחם. להוסיף גם את כל התבלינים ולערבב יחד לעיסה.
ליצור קציצות שטוחות עגולות ויפות .
לטגן בשמן חם ועמוק
עד להזהבה.
ב ה צ ל ח ה ובתיאבון🫶