עוגת שוקולד וקפה משגעת
בטעם נדיר !!
המרכיבים-
4 ביצים
כוס וחצי סוכר
2 כפות גדושות נס קפה מעורבבות בכוס מים חמים
אפשר להוסיף כף גדושה קקאו
כוס שמן
2 כוסות קמח תופח
קורט מלח
חופן שוקולד צ’יפס
אופן ההכנה –
להקציף את הביצים במיקסר עם הסוכר לקצף תפוח ובהיר .
להוריד את המהירות דל המיקסר להכי נמוכה .
לאחר מכן להוסיף את הנוזלים שמן ומים עם נס קפה.
לערבב ולהוסיף את הקמח והמלח .לערבב עד לאחידות .
לפזר המון שוקולד צ’יפס למעלה
להעביר בלילה לתבנית
26/24
אפייה 160 מעלות 50 דקות או עד שהעוגה יציבה
הטעם מופלא !