קטגוריות
סלטים צמחוני ראש השנה

מתכון סלט תירס של מסעדות

יוליה עמר

זה הסלט תירס פטריות שמוגש במסעדות מזרחיות ובאולמות אירועים

המרכיבים

קופסה תירס מסוננת

קופסה פטריות מסוננת

גמבה

2 מלפפונים חמוצים

שמיר

2-3 כפות מיונז

פלפל שחור

מלח

אופן ההכנה –

קוצצים את השמיר

מוסיפים לקערה את התירס ופטריות.

חותכים את הגמבה לקוביות קטנות.

מלפפונים חמוצים לקוביות.

מערבבים יחד את הכל

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *