
עוגת שוקולד קוקוס ואגוזים נוסטלגית
ליזט יחיאל
המרכיבים-
6 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס שמן
חצי כוס תפוזים
כוס חד פעמי קר קוקוס
וכוס חד פעמי קר אגוזים טחונים
100 שוקולד מריר מגורד
כוס ורבע קמח
1 אבקת אפיה
אופן ההכנה –
להפריד ביצים להקציף חלבונים עם הסוכר לקצץ יציב, להעביר לקערה נקיה
להניח את החלמונים בקערת המיקסר להקציף חלמונים עד לקבלת קצף בהיר להנמיך מהירות מיקסר להוסיף שמן מיץ
להנמיך למינימום מיקסר לערבב את כל היבשים להוסיף לערבוב קל.
אני אפיתי בתבנית אנגלית אז לא שמנתי
חום 170 מעלות 50 דקות