קטגוריות
עוגות גבינה

עוגת גבינה חמה כמו בבית מלון נמסה בפה עם הסוד שלי

 

סיגל ארזואן

עוגת גבינה חמה כמו בבית מלון שהיא נמסה בפה עם הסוד שלי

עוגת גבינה והסוד קמח תפוחי אדמה
המרכיבים-
6 ביצים
כוס ורבע סוכר
750 גר’ גבינה לבנה
שמנת חמוצה אחת
3 כפות קמח תפוחי אדמה (או קורנפלור)
שקית אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה –
בסיס – לא חובה ממש לעשות עם הבסיס אפשר גם בלי
לטחון 3/4 חבילת ביסקוויטים פתי בר של אוסם.
להמיס 100 גרם חמאה ולערבב ביחד עם הביסקוויטים.
להדק על תבנית 26. או תבנית מלבנית קטנה .
להקציף 6 חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב.
בקערה גדולה לערבב את החלמונים עם 3/4 כוס סוכר.
להוסיף 750 גרם גבינה לבנה
ושמנת חמוצה .
להוסיף 3 כפות קמח תפוחי אדמה (במידה ואין לכן אז 3 כפות קורנפלור.).
ואינסטנט פודינג וניל.
לערבב היטב להוסיף את הקצף בתנועות עטיפה לבלילה בקערה הגדולה.
ולצקת על הבסיס של הביסקויטים.
לאפות 10 דקות בחום גבוהה  180 ואחר כך להמשיך בחום נמוך 150 עוד כשעה .
כשהעוגה מוכנה להשאיר אותה בתנור.
קרם  לא חייבים –
להקציף לקרם שמנת מתוקה + 2 כפות אינסטנט
תבניות אפייה לעוגה תוכלו לרכוש כאן 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *