קטגוריות
עוגות עוגות שיש

עוגה שוקו בחושה ופשוטה להכנה והיא הכי טעימה

Ba Su
עוגה בחושה פשוטה להכנה וטעימה לאכילה
מאת – Ba Su
המרכיבים –
4 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס שמן
חצי כוס חלב
גביע שמנת חמוצה
כוס וחצי קמח
שקית אבקת אפייה
2 כפות שוקולד למריחה או כוס אבקת שוקו
אופן ההכנה – 
בקערת המיקסר (ניתן גם בקערה גדולה בצורה ידנית בעזרת מטרפה)
נשים את הביצים והסוכר ונתחיל להקציף.
לאחר מכן נוסיף את השמן, החלב והשמנת בהדרגה.
אחרי שהכנסנו את כל ה”רטובים”, נוסיף את היבשים ונערבב עד איחוד ללא גושים ונעצור.
בשלב הזה אפשר לחלק את הבלילה לשניים ולחצי אחד להוסיף את השוקולד/שוקו.
את הבלילה נשפוך לתבנית עגולה גדולה ומשומנת היטב.
נשפוך בהדרגה כל פעם חלק מ2 החצאים.
נאפה בתנור שחומם מראש על 175 מעלות כ45 דקות עד שקיסם יוצא יבש ממרכז העוגה.
בהצלחה!
לעוד מתכוני עוגות לחצו כאן!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *