
זה רק נראה מסובך וזה ממש מתכון למתחילים
אוסובוקו בתנור
מאת לימור מוסרי
המרכיבים –
5 יחידות אוסובוקו – כ- 2 ק”ג
כמה ענפי סלרי עלים
בטטה גדולה פרוסה
1-2 בצלים
שקית ערמונים
גזר
ראש שום חצוי
2-3 כוסות יין אדום
מלח
פלפל שחור
כפית פפריקה
אופן ההכנה-
לוקחים סיר כמו – רוסטר שנכנס גם לתנור .
מטגנים את חלקי האוסובוקו בשמן זית משני הצדדים.
מוסיפים את כל הירקות ומסדרים בסיר מסביב .
בוזקים את התבלינים .

מרתיחים ומוסיפים יין ואחר כך מים לכיסוי.
סוגרים עם נייר אפייה ואז המכסה.
מכניסים 180 מעלות לתנור לכ- 2 וחצי עד 3 שעות .
לקראת הסוף אפשר להשחים כ- 10 דקות ללא מכסה.