קטגוריות
בשר

מתכון מנצח לקבב הביתי שלי

יעל אליאב
קבב ביתי מהמם – אצלי הכי הולך בעל האש
אז איך אתם מעדיפים את הקבב שלכם?
מאת – יעל אליאב
המרכיבים – 
קילו וחצי בשר בקר טחון עם כמות נאה של שומן
עדיפות לשומן כבש למי שאוהב
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
רבע כוס סודה
3-5 בצלים קצוצים/טחונים דק
צרור פטרוזליה קצוצה/טחונה דק
אופן ההכנה – 
תחילה נשים בקערה גדולה את הבשר.
בנתיים, נחתוך או נטחן את הבצל והפטרוזיליה,
ונעביר גם כן לקערה.
נתבל ותחיל בלישה חזקה במשך דקה.
נשלב פנימה את הסודה ונמשיך ללוש לעוד 2 דקות.
לאחר מכן, ואם יש לכם את הזמן הדרוש,
נעביר את התערובת חזרה למקרר לספיגת טעמים.
*טיפ חשוב בכמויות גדולות*
אם יש לכם את האפשרות לצלות חתיכה קטנה על מחבת או מנגל כדי לבדוק את טעמי התערובת, עשו זאת!
לאחר שטעמתם, תתחילו לעשות קבבים יפים ועגולים מהתערובת.
כי אין כמו קבב טוב בעל האש.
בתאבון!
לעוד מתכוני בשר לחצו כאן!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *