קטגוריות
טבעוני לביבות צמחוני

צ’יפס מתנפח כמו בפלאפל – זה פשוט קריספי ברמות!!!

ליאור ראומי אוחיון
צ’יפס מתנפח כמו בפלאפל – זה פשוט קריספי ברמות!!!
מאת – ליאור ראומי אוחיון
המרכיבים – 
3 תפוחי אדמה מזן איכותי שמתאים לצ’יפס
לבלילה:
ביצה
3/4 כוס קמח
1/2 כפית אבקת מרק עוף
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 אבקת אפייה
1/2 כוס מים
אופן ההכנה – 
ראשית, נחתוך את תפוחי האדמה לעיגולים דקים.
את העיגולים מומלץ לשמור במים קרים ולשטוף מהעמילן הנותר.
בקערה גדולה נשים את כל מרכיבי הבלילה
ונערבב היטב עם מטרפה – שלא יהיו גושים בבלילה.
בזמן שהבלילה מוכנה, נעמיד סיר גדול עם שמן לטיגון.
נוציא את תפוחי האדמה מהמים ונייבש.
נתבול בעזרת מלקחיים את תפוח האדמה ונעביר לשמן.
נטגן עד הזהבה קלה, נוציא נסנן מעודפי השמן ונמליח היטב.
בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *