
פסטרמה מעלפת בייצור הביתי: פסטרמה הודו
בלי חומרים משמרים
בלי כימיקלים טעם וריח
נתח אמיתי 🤗
בריא. טעים. מזין
המרכיבים-
חזה הודו סביב 1 קג
השרייה –
מים עם כף מלח,
כף דבש
2 עלי דפנה
חופן גרגירי חרדל
אופן ההכנה –
נשים את הנתח בקערה עם מים שיכסו את הנתח וכל התבלינים ומלח.
ל 5-6 שעות או לילה במקרר.
מוציאים מהמים ומייבשים במגבת.
מתבלים בתערובת תבלינים שאוהבים
פפריקה , דבש , שמן זית , שום גבישי פלפל שחור גרוס
מכניסים לתנור שמחומם על 250 מעלות ל- 10-15 דק חשוף ומורידים ל160 מעלות לעוד 40 דק כשהוא עטוף נייר אפייה ועליו נייר אלומיניום. פורסים רק כשמתקרר כדי לשמור על עסיסיות. בתאבון 😋