קטגוריות
Uncategorized

פסטרמה הודו ביתית הכי טעים ובריא להכין בבית

Orit marzel gabay

 

פסטרמה מעלפת בייצור הביתי: פסטרמה הודו

בלי חומרים משמרים

בלי כימיקלים טעם וריח

נתח אמיתי 🤗

בריא. טעים. מזין

 

 

המרכיבים-

חזה הודו סביב 1 קג

השרייה –

מים עם כף מלח,

כף דבש

2 עלי דפנה

חופן גרגירי חרדל

אופן ההכנה

נשים את הנתח בקערה עם מים שיכסו את הנתח וכל התבלינים ומלח.

ל 5-6 שעות או לילה במקרר.

מוציאים מהמים ומייבשים במגבת.

מתבלים  בתערובת תבלינים שאוהבים

פפריקה , דבש , שמן זית , שום גבישי פלפל שחור גרוס

מכניסים לתנור שמחומם על 250 מעלות ל- 10-15 דק חשוף ומורידים ל160 מעלות לעוד 40 דק כשהוא עטוף נייר אפייה ועליו נייר אלומיניום. פורסים רק כשמתקרר כדי לשמור על עסיסיות. בתאבון 😋

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *