קטגוריות
עוגות עוגות גבינה

עוגת גבינה טעימה ברמות שלא הכרתם – עם שילוב אוראו

Maayan Cohen
עוגת גבינה טעימה ברמות על !
מאת מעיין
המרכיבים- 
לתחתית :
חבילת עוגיות אוראו (16 עוגיות)
מעט חמאה כ- 50 גר מומסת
לבלילה –
150 גר’ שוקולד לבן שבור לקוביות או במטבעות
1/4 כוס חלב
1/4 כוס אייריש קרים או חלב
25 גר’ חמאה
500 גר’ גבינה לבנה 5%
 חבילה אינסטנט פודינג בטעם ווניל
500 מ”ל שמנת מתוקה 38%
1/4 כוס סוכר
חבילת עוגיות אוראו (16 עוגיות) שבורות לחתיכות קטנות
לגאנש :
150 מ”ל שמנת מתוקה
שוקולד מריר
אופן ההכנה –
מרפדים את דפנות הפנימיות של תבנית אפייה קפיצית 24 בשקף לאפייה.
מניחים על גבי תבנית קטנה.
במעבד מזון טוחנים את עוגיות האוראו לפירורים דקים.
ממיסים את החמאה ומערבבים אותה לתוך פירורי העוגיות. משטחים את התערובת בתחתית התבנית ומהדקים.
ממסים יחד במיקרוגל חמאה, שוקולד לבן וחלב מערבבים היטב עד להמסה מלאה של החמאה והשוקולד. מצננים מעט.
במקביל מערבבים את הגבינה יחד עם אבקת האינסטנט פודינג. מאחדים בין התערובות עד לקבלת תערובת אחידה.
בקערת המיקסר מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה.
מוסיפים את שברי העוגיות ומקפלים לתוך התערובת.
מעבירים את התערובת לתבנית .
מיישרים את פני העוגה.
מעבירים למקרר למשך לילה.
לגאנש :
בסיר קטן מביאים לרתיחה את השמנת, יוצקים על השוקולד ומניחים לדקה-שתיים. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. מצננים מעט ויוצקים על גבי העוגה הקרה.
מטים את העוגה כך שהגנאש יצפה את כולה ויגלוש מעט לדפנות.
מקררים היטב אפשר להקפיא קצת כדי לחלץ מהתבנית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *