קטגוריות
Uncategorized

בורקס תפוחי אדמה מבצק מהיר ללא התפחה

נאוה מלכה

בורקיטוס מבצק ללא התפחה במילוי פירה

 

מתכון מאת נאוה מלכה

מתכון לבצק ספידי

המרכיבים

2 כוסות קמח רגיל.

כפית מלח.

חצי כוס שמן.

חצי כוס מים רותחים.

 

אופן ההכנה-

לערבב הכל בכף ואחר כך ללוש לבצק חלק ומיד אפשר לעבוד איתו.

אפשרי למלא כל מילוי,

גם גבינות .

190 מעלות עד הזהבה.

מילוי תפוחי אדמה

לבשל 3 תפוחי אדמה לפירה

להזהיב בצל קצוץ בשמן להוסיף

לפירה מלח פלפל שחור

לקרר לפני שממלאים .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *