קטגוריות
צמחוני

כעכעת עיראקי אסלי

יעל אגאי

הבייגלך הכי טעימים של המטבח העירקי

כעכעת

 

המרכיבים- 

3.5 כוסות קמח

1+1/4 כוסות מים

כף שמרים יבשים

שליש כוס שמן

שליש כוס סוכר

חצי כף מלח

כף גדושה חוואיג’ לאפייה 

ביצה 

אופן ההכנה-
לשים במיקסר את החומרים.
ללוש לבצק אחיד רך וגמיש.
לכסות בניילון ולהתפיח חצי שעה
לחלק ל- 20 כדורים שווים.
ליצור גלילים ומכל גליל להדק לכעך.
לכסות את הכעכעת ולהתפיח שוב אבל הפעם לשעה.
לאפות 10-15 דק’ בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *