
הבייגלך הכי טעימים של המטבח העירקי
כעכעת
המרכיבים-
3.5 כוסות קמח
1+1/4 כוסות מים
כף שמרים יבשים
שליש כוס שמן
שליש כוס סוכר
חצי כף מלח
כף גדושה חוואיג’ לאפייה
ביצה
אופן ההכנה-
לשים במיקסר את החומרים.
ללוש לבצק אחיד רך וגמיש.
לכסות בניילון ולהתפיח חצי שעה
לחלק ל- 20 כדורים שווים.
ליצור גלילים ומכל גליל להדק לכעך.
לכסות את הכעכעת ולהתפיח שוב אבל הפעם לשעה.
לאפות 10-15 דק’ בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות