מטבוחה מרוקאית אורגינל
מטבוחה בשיטה קלה ביותר👌
ממש כמו ריבה😍
מטבוחה בקלות של רונית פרץ
המרכיבים –
2 קילו עגבניות
5 פלפלים חריפים
ראש שום
כחצי כוס שמן
2 כפות פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה
ומלח
אופן ההכנה-
נשטוף היטב את העגבניות והפלפלים
את העגבניות נחתוך לרבעים
נטחן את העגבניות עם הקליפה אין צורך לקלף זה לא מורגש בכלל באחריות
נקצוץ גם את הפלפלים טחינה גסה יחד עם השום
נעביר לסיר גדול ורחב את העגבניות נבשל עד לצמצום נוזלים נוסיף את הפלפלים והשום הטחון
נערבב היטב
נשים בקערית
פפריקה ושמן נערבב ונשפוך לסיר
נבשל כשעה וחצי עד שעתיים נתבל במלח לפי טעם וכפית שטוחה סוכר בכדי לנטרל את חומציות העגבניות.
נמשיך לערבב ולבשל עוד כרבע שעה
באהבה ובתיאבון רונית פרץ