
שטרודל תפוחים קל וטעים
במיוחד לכבוד החג
פרווה
עם בצק עלים
המרכיבים-
בצק עלים מופשר במקרר
5 תפוחים ירוקים לקלוף
כף קינמון
חצי כוס סוכר
אופן ההכנה –
חותכים תפוחים לקוביות .
שמים בסיר עם סוכר ומבשלים עד שהסוכר נמס ואין נוזלים.
מקררים היטב.
פותחים בצק עלים .
חותכים בגודל של אינגליש.
שמים במרכז מהמילוי .
חותכים בצדדים ושמים את הרצועות בהצלבה.
מכניסים לתנור על 180 מעלות עד שמזהיב יפב כחצי שעה לערך.
מגישים עם אבקת סוכר , חמים וזה מתאים לקינוח החג