
פשטידת מחמאר מנצחת- מתכון קלאסי לפשטידה טעימה במיוחד
המרכיבים-
4 תפוחי אדמה אדומים גדולים
5 ביצים
כפית כורכום
מלח ,פלפל
וטיפה מרק עוף (לא חייב)
רבע כוס שמן
וסיר של ג’חנון קטן קוטר 20
צרור פטרוזיליה
כפית וחצי אבקת אפייה
אופן ההכנה –
להרתיח את התפוחי אדמה
לאחר מכן למעוך אותם .
להוסיף פטרוזיליה קצוצה מלח פלפל כורכום ומרק עוף לערבב הכל ביחד.
לטרוף את הביצים ולהוסיף .
לערבב הכל ביחד להוסיף את אבקת האפייה
לערבב שוב טוב טוב.
לחמם מראש תנור ל180 מעלות
לחמם סיר של ג’חנון קטן על אש בינונית
עם רבע כוס שמן
לאחר שהשמן חם להוסיף את הבלילה לתת לזה בישול
על הגז 10 דק ואז להעביר לתנור בלי לכסות בכלל .
ל- 45 דק עד להזהבה.
(מאוד תלוי בתנור העניין של הזמן לבדוק הזהבה טובה)
ובתאבון 



