קטגוריות
Uncategorized

סקורדליה – סלט שקדים יווני

נורית ג.

סלט ממרח סקורדליה יווני

תמונה באדיבות נורית ג.

המרכיבים-

200 גרם שקדים מולבנים ללא קליפה

2 תפוחי אדמה מבושלים

6 שיני שום

2 פרוסות לחם לבן ללא הקרום

6 כפות מיץ לימון או חומץ יין

חצי כפית מלח

100 מ”ל שמן זית

מגישים עם מעט שקדים פרוסים וקלויים

אופן הכנה-
טוחנים במעבד המזון או בלנדר-  שקדים, תפוח אדמה, שום, לחם, לימון ומלח  עד שמתקבלת עיסה חלקה.

את השמן מוסיפים בזרם דק תוך כדי הפעלת המעבד.

המרקם צריך להיות כמו חומוס רך, נוסיף טיפה מים אם יש צורך.

מגישים ממש כמו חומוס

משטחים בצלחת עם שמן זית ושקדים פרוסים .

מאחסנים בקירור עד יומיים .

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *