קטגוריות
Uncategorized

מתכון קל לסופגניות של קונדיטוריה

 

נרקיס קקון

נרקיס קקון

המצרכים-

קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
2 ביצים
חצי כוס שמן
קורט מלח
2 כוסות מים

אופן ההכנה –

נשים את המרכיבים במיקסר ונלוש כ 10 דקות.
נתפיח שעה במקום חמים. לאחר מכן להוריד נפח
ושוב להתפיח כחצי שעה
נחלק לכדורים.

נכדרר לגודל סופגניות בינוניות כ 25 יחידות,  או איזה שרוצים נשים על ניירות אפייה

נתפיח כחצי שעה

נחמם שמן לטיגון עמוק בסיר .

טמפרטורה מומלצת בין 170-180 מעלות.
נטגן בשמן עמוק משני הצדדים.
לאחר שמתקרר לפזר אבקת סוכר ולמלא בריבה

אפשר כל מילוי
בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *