
זאת עוגה מעולה לשבת
עוגת מייפל שמקבלת הרבה מחמאות
מאת שפרה אזולאי
המרכיבים-
4 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
גרידה מתפוז
2 כוסות קמח תופח
כוס קוקוס
4 כפות אינסטנט וניל
קורט מלח
אופן ההכנה –
לערבב קערת נוזלים – שמן, מיץ וגרידה של תפוז
לערבב בקערה שניה
קמח ,אינסטנט וניל וקוקוס
במיקסר להקציף ביצים וסוכר לקצף ממש תפוח.
להנמיך את פעולת המיקסר ולהוסיף בהדרגה פעם מקערת היבשים ופעם מקערת הנוזלים.
לערבב עד שהתערובת אחידה.
למזוג לתבנית בגודל 20/30
לפזר מעל העוגה קינמון ואגוזי מלך גרוסים
את העוגה יש להכניס לאפייה 175 מעלות כ- 45 דקות
ברגע שהעוגה יוצאת מהתנור לזגג אותה במייפל בערך כחצי כוס