קטגוריות
קציצות

קבב ביתי – טעם של בית, מושלם למנגל או למחבת.

 

 

תמר קלמי

קבב ביתי – טעם של בית, מושלם למנגל או למחבת.

המתכון תמר קלמי

 

המרכיבים –

קילו בשר טחון

חצי קילו שומן כבש או בקר

4 בצלים

כפית בהרט

כפית פלפל שחור

אפשר גם קצת כמון

מלח

שום גבישי

פטרוזיליה קצוצה – לא חייבים

חצי כפית סודה לשתייה

אופן ההכנה-

הבצל לקצוץ דק במעבד מזון.

לשים את כל המרכיבים בקערה .

לאחר מכן ללוש היטב .

לתת לתערובת מנוחה במקרר כמה שיותר יותר טוב.

לשפד מעל שיפודים להצמיד קציצה סביב השיפוד

או פשוט לכדרר קבבים.

לשים על גריל משני הצדדים

לא לשרוף

בהצלחה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *