
קבב ביתי – טעם של בית, מושלם למנגל או למחבת.
המתכון תמר קלמי
המרכיבים –
קילו בשר טחון
חצי קילו שומן כבש או בקר
4 בצלים
כפית בהרט
כפית פלפל שחור
אפשר גם קצת כמון
מלח
שום גבישי
פטרוזיליה קצוצה – לא חייבים
חצי כפית סודה לשתייה
אופן ההכנה-
הבצל לקצוץ דק במעבד מזון.
לשים את כל המרכיבים בקערה .
לאחר מכן ללוש היטב .
לתת לתערובת מנוחה במקרר כמה שיותר יותר טוב.
לשפד מעל שיפודים להצמיד קציצה סביב השיפוד
או פשוט לכדרר קבבים.
לשים על גריל משני הצדדים
לא לשרוף
בהצלחה