קטגוריות
Uncategorized

ספינג’ טעים עם סוד לתפיחה מוגזמת

לילך גדיש

אז מה הסוד לתפיחה מוגזמת כששמים את הספינג’ בשמן

תכינו בצק,שימו אותו לילה במקרר

לפני הטיגון תוציאו שעה בחוץ ורק אז תטגנו.

כך יצאו לכם ספינג’ שמנמנים מלאים באויר.

 

המתכון של -לילך גדיש

 

המרכיבים-

קילו קמח
שתי כפות שמרים
חצי כוס סוכר
חצי כפית מלח
ארבע וחצי כוס מים
אופן ההכנה –
לערבב הכל בקערה .התפחה להכפלת הנפח פעמיים.
אחר כך להכניס למקרר.
למחרת להוציא לשים בחוץ לשעה ואז ליצור עם ידיים משומנות את הספינג’ וישר לטיגון.
בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *