
מניפת דלורית צלוייה בתנור
זה קל וכל כך טעים ובריא
המתכון של Daniel Lea Ben Yair
המרכיבים-
דלורית חצוייה
שמן זית
שום כתוש או שום גבישי לפי טעם
טימין
מלח
אופן ההכנה –
לקחת דלורית לחתוך אותה באמצע
ולהפוך אותה שהחור שלה כלפי למטה ,
לחתוך בעזרת סכין חדה פרוסות דקות לא עד הסוף
להניח על מחבת שאפשר להכניס אחר כך לתנור.
לערבב בצלוחית שמן זית, שום , טימין ומלח ולהבריש את הדלורית בנדיבות.
לצרוב את החלק התחתון על מחבת כ- 10 דקות.
אחר כך להעביר לתנור לעוד 20-30 דקות שהדלורית תתרכך.
