
כרובית בתנור, כמה פשוט ככה טעים,
המרכיבים –
כרובית בינונית
שמן זית
מלח
פלפל שחור
שום גבישי
תבלין פילדלפיה או פפריקה
אפשר טימין יבש
אופן ההכנה –
בסיר עם מים ומלח, מניחים כרובית שטופה עם עלים, סוגרים עם מכסה ומאדים כ10 דקות עד 15 דקות עד שהיא מתרככת.
מסננים
מעבירים לתבנית עם נייר אפייה, נותנים קצת להתקרר כי היא חמה מאוד.
לאחר מכן מזלפים שמן זית בנדיבות ועם ידיים מורחים את הכרובית. מפזרים תבלינים לפי טעם אישי, אני שמתי מלח, פלפל, שום יבש ותבלין פילדלפיה, אפשר לגוון. התנור לחמם 180 מעלות להכניס את התבנית ולאפות עד שמתקבל צבע יפה, שחום
בתאבון
