
לביבות התירס שלי עם פירה ועם ירקות (אפשר להוסיף גם טחון עוף) אפויות!!
לא מטוגנות!!
איריס למדן
המתכון -הכי קל להכנה
עבור 25 לביבות
המרכיבים-
3 תפוחי אדמה
בצל
בטטה
גזר פטרוזיליה
3 כוסות תירס קפוא
2 ביצים
מלח
פלפל
פפריקה
אופן ההכנה –
לבשל 3 תפוחי אדמה עד שיתרככו.לסנן את המים ולמעוך כמו לפירה.
את התירס גרעינים לבשל כרבע שעה לסנן.
לקצוץ במעבד מזון או הסלייסר בצל,בטטה, גזר ופטרוזיליה.
להוסיף לתירס . אפשר להוסיף פלפל אדום קצוץ קטן
להוסיף 2 ביצים
מלח מעט פפריקה .
לערבב הכל היטב להוסיף את הפירה.
לערבב היטב.
בגלל הפירה אין צורך בקמח.
לרסס או לשמן נייר על תבנית בשמן זית ספריי
לחמם תנור ל 180 טורבו לעשות לביבות שטוחות.
תנור 200 מעלות
חשוב!
זה נאפה מהר-לא לשכוח להפוך צד בערך 7 דקות אחרי ההתחלה.
בתאבון
