קטגוריות
צמחוני

לביבות תירס ותפוחי אדמה אפויות

איריס למדן

 לביבות התירס שלי עם פירה ועם ירקות (אפשר להוסיף גם טחון עוף) אפויות!!

לא מטוגנות!!

איריס למדן

המתכון -הכי קל להכנה

עבור 25 לביבות

המרכיבים-

3 תפוחי אדמה

בצל

בטטה

גזר פטרוזיליה

3 כוסות תירס קפוא

2 ביצים

מלח

פלפל

פפריקה

אופן ההכנה –

לבשל 3 תפוחי אדמה עד שיתרככו.לסנן את המים ולמעוך כמו לפירה.

את התירס גרעינים לבשל כרבע שעה  לסנן.

לקצוץ במעבד מזון או הסלייסר בצל,בטטה, גזר ופטרוזיליה.

להוסיף לתירס . אפשר להוסיף פלפל אדום קצוץ קטן

להוסיף 2 ביצים

מלח מעט פפריקה .

לערבב הכל היטב להוסיף את הפירה.

לערבב היטב.

בגלל הפירה אין צורך בקמח.
לרסס או לשמן נייר על תבנית בשמן זית ספריי

לחמם תנור ל 180 טורבו לעשות לביבות שטוחות.

תנור 200 מעלות

חשוב!

זה נאפה מהר-לא לשכוח להפוך צד בערך 7 דקות אחרי ההתחלה.

בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *