קטגוריות
בשר חגים ראש השנה

צלי אסאדו חגיגי במיוחד לחג

Smadar Mishali

זהו המתכון לכבוד ראש השנה הבא עלינו לטובה אמן!

מעדן בשר מתוק בצימוקים וסילאן .

המתכון באדיבות Smadar Mishali

החומרים :

 קילו וחצי אסאדו

או צלי כתף

3- בצלים

כפית קינמון

כפית כורכום

3 כפות סילאן

מעט פלפל לבן

מלח

כוס צימוקים

אופן הכנה :


.בשר אסאדו/ צלי כתף להרתיח ולבשל – אפשר גם בסיר לחץ שעה. מים ומלח ופלפל שחור.

לסדר בסיר  אחר 5/6 בצלים חתוכים לרבעים.

לבזוק קינמון,פלפל לבן,כורכום,סילאן,שמן ולערבב טוב טוב.

להוסיף צימוקים שהושרו חצי שעה במים רותחים עדיף הצהובים גדולים.

לסדר את נתחי הבשר הרתוחים והמבושלים על הבצל.

להוסיף חצי כוס מים להביא לרתיחה ועל אש נמוכה בינונית שעה ורבע מעדן!

אל דאגה מכמויות הנוזלים כי הבצל מפריש נוזלים .לנער את הסיר מדי פעם.

הקרדיט לתבשיל הוא לחמותי .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *