נורית רבו
תבשיל צלי כתף (מס’ 5)
אני משתמשת בבשר בקר טרי
אין אצלי קפואים
המרכיבים למנה-
נתח צלי כתף קילו עד קילו וחצי
3 בצלים
פטריות טריות
פפריקה
כמון
מלח
פלפל שחור
מים
הכנת המנה –
בסיר רחב סוטז’ טיגנתי 3 בצלים חתוכים לרצועות עם 5 כפות שמן קנולה אחכ שמתי
את הבשר חתוך לפרוסות
כמו מניפה אחכ הוספתי
2 סוגי פטריות לבנות וחומות הקטנות חתוכות לפרוסות
תיבול חצי כפית פפריקה מתוקה חצי כפית כמון
קורט פלפל שחור כפית מלח
3 כוסות מים להרתיח חצי שעה להנמיך ולבשל עוד
3 שעות עד שהבשר מתרכך
ויוצא חמאתי ומעט נוזלים