סביצ’ה – סלט דג טרי טרי ומוצאו של המאכל בפר שבדרום אמריקה.
סלט קר שמתאים בדיוק לסוף עונת הקיץ
אך ורק מדג טרי טרי שקניתם באותו היום
כל המרכיבים חתוכים לקוביות קטנות קטנות
המרכיבים-
200-300 גרם דג טרי מסוג – פלמידה,אינטיאס,מוסר ,דניס
חצי מנגו /כאין מנגו בעונה אפשר להחליף לפרי אחר
תפוח עץ
צנוניות 2-3
בצל ירוק
פלפל אדום
פלפל חריף לפי טעמכם האישי
מיץ מליים או לימון
גרידה של הליים או הלימון
כף חומץ בלסמי
כפית רכז רימונים
מלח
אופן ההכנה –
חיתוך של כל המרכיבים למעלה לקוביות קטנטנות
לפני ההגשה לתבל במיץ הלימון ובשאר הרוטבים
להגיש עם לחם טרי