פחזניות מתכון בסיסי קלאסי
תעקבו אחרי ההוראות ויצאו לכם כאלה יפות
כוס מים/חלב
100 גרם חמאה
כוס קמח
1/4 כפית מלח
4 ביצים
מילוי:
2 אריזות שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
100 גרם חמאה
כוס קמח
1/4 כפית מלח
4 ביצים
מילוי:
2 אריזות שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה:
להרתיח את המים בסיר עם חמאה.
להוריד מהאש להוסיף את הקמח והמלח, ולערבב היטב.
להחזיר לאש ולערבב עוד כדקה עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר.
להוריד מהאש להעביר למיקסר עם וו גיטרה להפעיל ולקרר מעט,
להוסיף ביצה אחרי ביצה עד לקבלת בצק אחיד.
מזלפים בעזרת שק זילוף
מחממים תנור ל 170 מעלות בערך 40-50 דקות או עד הזהבה.
לא לפתוח תנור בזמן האפייה.
קרדיט תמונה –
Yama Barzilay
לפרווה- תחליפו חמאה במרגרינה או תחליף אחר ושמנת צמחית במקום החלבית