מרכיבים-
2 קילו עגבניות
ראש שום
3 פלפל ירוק חריף
שמן בנדיבות
פפריקה מתוקה כפית
וגם חריפה
כפית סוכר
אופן הכנה –
נרתיח מים ונכניס את העגבניות לכמה דקות ואחר כך נקלף בקלות.
נחתוך את העגבניות לקוביות קטנות ונעמיד בתוך סיר כבד עם כמה כפות שמן.
נבשל כרבע שעה.
נוסיף את השום כתוש לתוך התערובת.
נשרוף את הפלפל בגריל ונקלף קליפה.
נחתוך לפרוסות ונכניס לבישול.
נתבל גם בתבלינים נוסיף עוד שמן.
נבשל על אש נמוכה שעה וחצי לפחות.
נערבב כל כמה דקות .