קטגוריות
הבלוג של יובל טבעוני צמחוני

כרובית צלויה בתנור בפסטו וגם מתכון לממרח פסטו ביתי

יובל

 

אתם פשוט לא מבינים כמה שזה טעים וקל להכין את זה2 מרכיבים בלבד

המרכיבים-

כרובית

רוטס פסטו מבזיליקום

אופן הכנה –

נבשל את הכרובית במים עם מעט מלח עד שהיא קצת מתרככת, 15 דקות לערך.

נסנן היטב מהנוזלים.

נשים את הכרובית על גבי ניר אפיה בתבנית גדולה.

נמרח על הכרובית ממרח פסטו . מכל הצדדים.

נכניס לאפייה בתנור 190 מעלות חצע שעה בערך

ממרח פסטו בייתי-

לשטוף צרור של בזיליקום טרי וליבש.

לטחון במעבד מזון עם חצי כוס שמן זית ו3 שיני שום,

למחית חלקה.

להוסיף מעט מלח ורבע כפית חומץ

אפשר להוסיף לטחינה גם רבע כוס צנוברים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *