קטגוריות
בשר חגים ראש השנה

מאפי פילו אישיים עם בשר טחון

עלי פילו ממולאים בשר טחון-

אורלי אוחנה כהן

בערך 15 מאפים בתבנית שקעים
המרכיבים למנה-
2 בצלים קצוצים
חצי קילו בשר בקר טחון
250 הודו טחון (אפשר בקר)
2 כפות גדושות צנוברים
פטרוזיליה קצוצה
פלפל שחור
כמון
מלח
פפריקה מתוקה
עלי פילו
שמן או ספריי
אופן ההכנה –
לטגן שני בצלים עד שנעשים שקופים
להוסיף חצי קילו בשר בקר טחון
250 גרם הודו טחון
2 כפות צנוברים
לטגן עד שהבשר מאפיר
להוסיף פטרוזיליה, פלפל שחור ,כמון , מלח
 פפריקה מתוקה, כל תיבול שאוהבים
ולהמשיך לאדום עד שהנוזלים מתאדים לגמרי
מניחים את התערובת להתקרר
לקחת שני עלי פילו , לרסס בספריי שמן על צד אחד , להפוך לרסס ספרי שמן בצד שני , לחלק כל צמד עלים לארבע , להניח כל ריבוע בתוך שקע בתבנית למלא במלית על גובה השקע ולכסות ולסגור עם הקצוות
לאפות כ 20 דקות על 180 מעלות

ייתכן שזו תמונה של ‏אוכל‏

מאפי פילו אישיים עם בשר טחון

תגובה אחת על “מאפי פילו אישיים עם בשר טחון”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *