סיגרים חריפים מתכון מדוייק של פעם של הסבתות.
הודות לגילה אזולאי על מתכון משגע
מצטרפים לקבוצה שלי אוכל של אמא – מתכונים מנצחים
מתכון לסיגרים
המרכיבים-
נתח קילו מס’ 8/5
מעט כורכום
2-3 עלי דפנה
10 שיני שום
מלח
כמון
צ’ילי חריף גרוס
מעט שמן
עלי סיגר
להדבקה של העלים –
חצי כוס קמח לערבב עם מעט מים לדבק.
אופן ההכנה –
לבשר
מבשלת בשר מספר 8 בסיר לחץ עם כורכום ועלי דפנה . בערך שעה.
מסננת לאחר בישול שוטפת במי ברז .
חותכת את הבשר לקוביות וטוחנת את הבשר
במטחנת בשר, עם שום .
מתבלת במלח כמון וצ’ילי גרוס חריף למי שאוהבת.
מוסיפה 4-5 כפות שמן ולשה ומערבבת היטב .
כל עלה פותחת ושמה מילוי בקצה. את הסיגרים סגרתי עם דבק של קמח ומים ערבבתי את הקמח עם המים שיצא נוזלי כמו דבק. ומברישה בסוף גלגול הסיגר . כאן תראו איך הכנתי
מטגנים בשמן עמוק. יוצא מושלם