קטגוריות
בשר ראש השנה

סיגרים של בשר מתכון אסלי כמו בחתונות של פעם

סיגרים חריפים מתכון מדוייק של פעם של הסבתות.
הודות לגילה אזולאי על מתכון משגע
מצטרפים לקבוצה שלי אוכל של אמא – מתכונים מנצחים
מתכון לסיגרים
המרכיבים-
נתח קילו מס’ 8/5
מעט כורכום
2-3 עלי דפנה
10 שיני שום
מלח
כמון
צ’ילי חריף גרוס
מעט שמן
עלי סיגר
להדבקה של העלים –
חצי כוס קמח לערבב עם מעט מים לדבק.
אופן ההכנה –
לבשר
מבשלת בשר מספר 8 בסיר לחץ עם כורכום ועלי דפנה . בערך שעה.
מסננת לאחר בישול שוטפת במי ברז .
חותכת את הבשר לקוביות וטוחנת את הבשר
במטחנת בשר, עם שום .
מתבלת במלח כמון וצ’ילי גרוס חריף למי שאוהבת.
 מוסיפה 4-5 כפות שמן ולשה ומערבבת היטב .
כל עלה פותחת ושמה מילוי בקצה. את הסיגרים סגרתי עם דבק של קמח ומים ערבבתי את הקמח עם המים שיצא נוזלי כמו דבק. ומברישה בסוף גלגול הסיגר . כאן תראו איך הכנתי 
מטגנים בשמן עמוק. יוצא מושלם

סיגרים של בשר מתכון אסלי כמו של סבתא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *