קטגוריות
Uncategorized עוגיות

עוגיות סהרוני רחת לוקום

עוגיות סהרוני רחת לוקום מתכון מאת – אופירה יחיא
המרכיבים-
200 גרם מחמאה או חמאה לחלבי רכה טמפרטורת החדר
1/2 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
4 כפות שמן קנולה
2 חלמונים
קורט מלח
1/3 כוס מים או חלב
אופן ההכנה –
לשים במיקסר עם וו גיטרה את כל המצרכים האלו לערבב עד לקבלת משחה חלקה .
להוסיף 3 כוסות קמח ( חד פעמי שתיה חמה ) ושקית אבקת אפיה לתת שני עירבובים ולהוסיף עוד כוס לאט לאט עם הידיים עד לקבלת בצק נוח .
לעטוף בניילון נצמד לפחות שעה במקרר.
אני עובדת על נייר אפיה
מחלקים את הבצק ל 4 חלקים כל חלק מרדדים בין שני ניירות אפייה בעדינות , לוקחים מכסה סיר ועם סכין יוצרים עיגול גדול מחלקים למשולשים שווים לא גדולים .
המלית לפחות 500 גרם לוקום אדום .
יוצרים נקניקים מניחים בכל משלוש למעלה ומגלגלים לסהרון .
אופים ב 180 מעלות טורבו עד שמתקשה מעט לא להזהיב חובה להשאיר את העוגיות בהירות .
לקרר היטב לפני שמעבירים לקופסא לפזר מעל אבקת סוכר בנדיבות .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *