פסטלים בטעם שלי , טעים
מאת -איילה מרציאנו מלול
המרכיבים-
5 תפוחי אדמה
בצל מטוגן
כוסברה/פטרוזיליה
מעט מרק עוף
קינמון
2 כפות פירורי לחם/קמח מצה לפסח
ביצים לטבילה
אופן ההכנה –
לבשל במים 5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות עד לריכוך, לסנן מהמים טוב עד יבוש,
לרסק לפירה להוסיף בצל מטוגן, חופן כוסברה קצוצה מלח פלפל או מרק עוף לפי הטעם , מעט קינמון
להוסיף 2 כפות פירורי לחם , לערבב היטב לייצור לביבות לטבול בביצה טרופה ולטגן משתי צדדים להזהבה קלה
תרצו להפוך לבשרי מלאו את תפוחי האדמה בתערובת בשר טחון בצל ותבלינים