לא מחליפה את הבצק הזה לעולמים
מתכון מאת – נורית רפולי
המצרכים –
קילו קמח+כוס קמח
2 א. אפיה
3 ביצים
1/3 כוס סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס שמן
2 חמאה/מחמאה 400 גרם
כוס +4 כפות מיץ תפוזים או חלב או מים
אופן ההכנה –
בקערת המיקסר לשים קודם את הקמח עם הסוכר לערבב ואז לשים את הביצים לערבב להוסיף את חמאה או המרגרינה חשוב שתהיה רכה אבל לא מומסת לערבב היטב.
להוסיף חצי כוס שמן ואת הפודינג.
ואז את המיץ תפוזים ולערבב עד שמתגבש לבצק .לא ללוש יותר מידי. מומלץ לקרר קצת במקרר.
בהצלחה מילוי מה שבא לכם
ממרח תמרים אגוזים.ממרח שוקולד.ריבה,ממרח חלבה …
אפייה בתנור 170 מעלות בערך חצי שעה או קצת יותר עד שנעשה זהוב יפה
6 תגובות על “לא מחליפה את הבצק לעולם – רולדות פריכות”
אלופה אשמח למתכונים
הי אפשר בלי ביצים
אפשר בלי ביצים
שימי עוד נוזלים במקום
תודה מעולה
כמה רולדות יוצאות מהכמות הזו ?