קטגוריות
עוגות עוגות פרווה

פאי שוקולד ללא גלוטן כשל”פ

עוגה כשרה לפסח ואפילו פרווה למי ששומרת
פאי קוקוס ואגוזים מלא בבריכת שוקולד😋

מאת אתי ארטל
המרכיבים –

  1. לתחתית:
    3 כוסות קוקוס
    3 חלבונים (לשמור את החלמונים לשוקולד)
    חצי כוס סוכר
    כפית תמצית וניל
    כוס פקאן טחון/אגוזים
    למלית:
    300 גרם שוקולד מריר
    3 חלמונים
    רבע כוס שמן
    אופן ההכנה-
    בקערה לערבב את כל המצרכים של התחתית ולשטח על גבי נייר אפייה בתבנית פאי. לשטח היטב לעובי אחיד חשוב מאוד.
    להכניס למקפיא לעשר דקות.
    מחממים תנור ל-180°
    בינתיים מכינים את המלית, שוקולד ושמן במיקרו בפולסים של 15 שניות עד שהשוקולד מבריק וחלק.
    מוציאים ומוסיפים את החלמונים בהדרגה ומערבבים היטב (אחרת תצא לכם חביתה)😄
    מוציאים את התחתית ושופכים את השוקולד פנימה
    מיישרים היטב ומכניסים לתנור ל-25-35 דקות.
    מוציאים כשהשוקלד יציב והצדדים זהובים.
    מניחים על רשת לקירור ואחר כך מכניסים למקרר עד להגשה.
    אפשר לקשט בזילוף קצפת צמחית או חלבית.
    טיפ ממני- לפני ההגשה לגרד מעט תלתלים של שוקולד מריר ומעט פקאנים קצוצים.
    מבטיחה לכם שהאורחים שלכם לא יישכחו את הפאי הזה.
    חג שמח🌹

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *