קטגוריות
Uncategorized

מתכון מופלטה מסורתית – אל תחכו שיזמינו אתכם – מכינים מופלטה בבית

רונית פרץ
ממשיכה כמיטב המסורת
שימו לב איזו מיומנות
לפתוח כל מופלטה עם גלגלת
דקיקה ושקופה
בקלי קלות
זה לא פחות חשוב מהמתכון
המופלטה המדהימה
של רונית פרץ
המרכיבים-
קילו קמח מנופה
כף סוכר
כפית שמרים {כן כן אין ויכוח עם או בלי
ברור שעם}
כף מלח
כ 3 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה –
להניח בקערת המיקסר ללוש 5 דקות עד שמתקבל הבצק רך וגמיש.
לכסות לתת מנוחה חצי שעה.
לחלק לכדורים בערך 30 .
לשים אותם בתבנית עם שמן ולכסות לחצי שעה מנוחה.
לפתוח כל כדור על ניר אפיה עם גלגלת להכי דק שאפשר
לשים על מחבת או מולטישף בצד אחד.
להפוך ולשים בצק נוסף וכך הלאה כל פעם הופכים ושמים עוד בצק.
עד שמתקבלת ערימת בצקים אפויים.
מגישים עם חמאה ודבש.
כנסוכאן הסירטון שמסביר הכל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *