עוגיות שקדים ממכרות 👌
הכל בכוס אוניברסלית.
מתכון מאת –
אורטל מושיקה
המרכיבים –
200 גר’ חמאה רכה
100 גר’ אבקת סוכר
2 כוסות קמח שקדים (שקדים טחונים דק דק)
2 כוסות קמח לבן
כפית א.אפייה
כפית ת.וניל
2 כפות חלב
קורט מלח
אופן ההכנה – במיקסר עם וו גיטרה ,נשים חמאה ,א.סוכר, ת.וניל, חלב, מלח ונעבד כמה דקות לעיסה תפוחה וחלקה ,
נוסיף את 2 סוגי הקמחים וא.אפייה נעבד לבצק רך וחלק ,אם רך מדי נוסיף קצת קמח ואם יבש מידי נוסיף עוד חלב ,נעטוף בניילון ניצמד ונצנן במקרר רבע שעה ,
נקרוץ כדורים קטנים נרדד לנחש ונעגל לצורת סהרון .
נאפה בחום של 170 מעלות כ 15 עד 20 ד’ עד שקצת משחים לא יותר מידי. לא לגעת בעוגיות עד לצינון מוחלט.
נפזר א.סוכר ונשמור בכלי אטום.
תחליפים לפרווה :
מחמאה או נטורינה
כל סוגי החלב הצמחיים או מים .
באהבה ❤אורטל.
4 תגובות על “עוגיות סהרונים עם שקדים”
האם אפשר עם קמח כוסמין מלא
אולי אפשר חלק
מצחיק אותי כשכותבים תחליפים לחמאה/ או מחמאה או נטורינה,כאילו זה מזיק פחות.
כל מה שאוכלים מזיק – אז לא נאכל ?? זה הפיתרון לפרווה