קטגוריות
חלבי עוגות עוגות גבינה

עוגת גבינה נדירה

עוגת גבינה נדירה
עוגת גבינה אפויה – איך מכינים שתצא כזאת שלמות
המרכיבים-
3 גבעי גבינה לבנה 9 אחוז סה”כ 750 גרם)
גביע 200 מ”ל שמנת חמוצה
4 כפות קונפלור גדושות
3 כפות גדושות פודינג וניל
1 סוכר וניל
כוס ורבע סוכר
7 ביצים
גרידת לימון
אופן ההכנה-
קערה 1
גבינות+שמנת+פוגינג וניל+קונפלור וגרדת לימון לערבב בצורת עטיפה עד שהכל נבלע פנימה( צבע וניל ) צריך להיות
קערה2
7 צהוב של ביצה אם חצי כוס סוכר+סוכר וניל לערבבב היטב במטרפה ידנית.
קערה 3
להקציף לבן של הביצה+כוס סוכר לקצף חזק ויציב( טיפ מושלם להוסיף מעט מלח)
ההרכבה-
לתוך הבלילה של הגבינות לשפוך פנימה את החלמונים ולערבב בצורת עטיפה עד שהכל נבלע פנימה, לקחת את החלבונים המוקצפים ולהוסיף בהדרגה לגבינות בצורת קיפול עד שהכל נבלע
אני אופה בסיר ג’חנון 20-22
לשמן היטב את הסיר בשמן או חמאה,בתחתית לגזור נייר אפיה בצורת הסיר וגם אותו לשמן בחמאה
שופכת את הבלילה לסיר
ולתנור…ברשת התחתונה
חצי שעה 200 מעלות
ושעה ורבע 160 מעלות
אפיה רגילה- לא טורבו
מומלץ תבנית עם מים ולשים את הסיר מעליה.
לקשט בקצפת – שמנת מתוקה מוקצפת עם כף בקת סוכר

 

17 תגובות על “עוגת גבינה נדירה”

אין קמח במתכון. הקורנפלור במקום
לגבי הסוכר, לדעתי כוס סוכר מספיק בהחלט.
במיוחד אם מקשטים בקצפת משמנת מתוקה

מכירה אותם מרכיבים פחות ביצים פחות גבינה.
זאת עוגה יפיפיה גבוה.
מתוך הכרות הטעם מדהים

דומה מאוד לעוגה הקבועה שלי
כדאי לציין לא לפתוח את התנור ולתת לה להתקרר בתוך התנור כשעתיים לפחות

לסנן את הגבינות מנוזלים יוצאת מדהים ממש ממש מווושלמת אופה 180 10 דקות ואחכ 150 שעה בלבד קיבלה מקום ראשון בתחרות העוגות שבועות ומאז רצה אצלי כל שבוע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *